Maakte van je website een leadgenerator

Leadlabs. Zodat je bezoekers klanten werden.
Meer leads. Betere leads. Altijd op de hoogte.
Binnen 5 minuten aan de slag!

Al 37318 leads gegenereerd door Leadlabs

Waarom?

Je site is geen winkel waar je rustig je gasten kunt volgen om op het juiste moment te kunnen benaderen. Websitebezoekers zijn anoniem. De meeste verlaten je site weer zonder dat je ze kent.

Hoe werkt het?

Met Leadlabs creëer je interactie op je site en maak je het mogelijk voor bezoekers hun contactgegevens achter te laten. Open en transparant.

Wat levert het op?

Leads. Geïnteresseerde bezoekers zijn nu benaderbaar. Leadlabs laat je bovendien zien welk pad zij op de site hebben doorlopen, zodat je elke bezoeker op maat kunt benaderen.

Kan ik het zelf?

Ja. Zodra de tracker van Leadlabs is aangebracht kun je alles zelf zonder tussenkomst van webmaster of programmeur. Voor Leadlabs is geen software nodig, alles gaat via het web. Probeer nu uit!

Gegarandeerd meer leads

Met de slimme overlays van Leadlabs kun je zonder tussenkomst van programmeurs overal op je site bezoekers uitnodigen hun contactgegevens achter te laten.

Betere leads

Leadlabs levert je verrijkte leads waarmee je in een oogopslag ziet welke leads het meest interessant zijn om te benaderen.

Altijd op de hoogte

Je ontvangt dagelijks een overzicht van het aantal bezoekers op je site, het aantal leads en de conversie-ratio van je site.

Geen programmeur nodig

Leadlabs is voor en door marketeers en verkopers ontwikkeld. Zonder tussenkomst van een programmeur kun je nieuwe campagnes starten, aanpassen, activeren, wijzigen, verwijderen etc.

Wie gingen je voor?

online marketing

Samenvattend

  • Laat je website leads genereren
  • Ontvang dagelijks een lead report
  • Bekijk hoe goed je het doet op je lead dashboard
  • Zie waar je leads vandaan komen
  • Welke lead is hot, welke lead is not
  • Importeer je leads in je CRM (integratie optioneel)